Szolnoki Hagyományőrző Íjász Egyesület

2014. március 14. „Huszárok előre”

Téma]Galéria
Köszönjük, hogy részt vehettünk mi is és szinesíthettük a „Minden gyermek fontos” Családbarát Egyesület által megrendezett
„Huszárok, előre!” programot. Öröm volt látni azt a sok mosolyt a gyerekek arcán!

V. Jászsági Íjásztalálkozó

Téma]Galéria, Eredmények
A hétvégén (2013.04.26) ismét megrendezésre került a Kapitány réten a Jász íjászok találkozója.
Ismét egy remek íjász viadalon vagyunk túl. Nagyon élveztük az egész napot.
Köszönet a szervezőknek, hogy ott lehettünk ezen a nagyszerű versenyen.

Nagyon ügyesek voltak íjász hölgyeink,.
Mini lány kategóriában első helyen végzett Kolláth Csenge Sára,
gyermek lány kategóriában Kováncs Kinga Rebeka pedig 3. helyen állhatott fel a dobogóra.
Ifi fiú kategóriában Sági Balázs 3. helyen végzett.

A többiek is nagyon szép eredményeket értek el, pl.: Katona Zsolt a férfi felnőtt kategóriában az 5. helyen végzett, vagy említhetem még Négyesi Jánost, aki a 9. lett.

VCSM-es bemutató

Téma]Galéria
Köszönjük hogy részt vehetünk ezen a szép napon. Külön köszönet a kiszolgálásért és a finom ebédért a VCSM munkatársainak és a szakácsnak :)

Íjásztalálkozó Jászjákóhalmán

Téma]Galéria, Eredmények
A hétvégén (2012.08.25) megrendezésre került a Kapitány réten a Jász íjászok találkozója. Ami nagyon jól sikerült. Köszönet a szervezőknek, hogy ott lehettünk, és egy nagyszerű versenyen vehettünk részt.
Íjász hölgyeink szépen helytálltak.
Női felnőtt kategóriában első helyen végzett Hortobányi Réka, második helyen Kántor Andrea.
Gyermek lány kategóriában Kováncs Kinga Rebeka pedig 3. helyen állhatott fel a dobogóra.
De meg kell említeni azon tagjainkat is, akik szintén szép eredménnyel zárták első versenyüket. Név szerint: Sági Balázs, Zsigmond Sándor, Nagy Éva.

Szent István Napi Programok

Téma]Hírek, Galéria
A programsorozat utosló napján, 2012. augusztus 20-án, az államalapítás ünnepén szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Tiszai sétány mellett lévő Rózsa kertben délelőtt 10 órától. Délelőtt és délután íjász bemutató, közötte pedig íjásztatással várunk mindenkit, akit érdekel az íjászkodás, vagy csak szeretné kipróbálni magát. (frissítve képgalériával)

Íjász bemutató - Szolnoki kutyaiskola (2012.08.11)

Téma]Galéria
Nagy örömmel vettünk rész ismét a Szolnoki Kutyaiskola nyílt napján. A kutyások nagyon ügyesek voltak :) Az ebéd (Kakaspörkölt) fenséges volt. A bemutatók után pedig jöhetett a jó kis ügyességi vetélkedő (Képek később). Összefoglalva, egy nagyon jó napot zártunk, köszönjük a lehetőséget!

VI. Íjásztalálkozó - Ópusztaszer (galéria)

Téma]Galéria
A hatodik alkalommal megrendezett Íjásztalálkozó leglátványosabb eleme a közel kétezer íjász részvételével bemutatott Nyílzápor.

II. Horka örömíjászverseny - Újhartyán (Galéria)

Téma]Galéria
Nagy örömmel vettünk rész ezen a szép versenyen, az erdő közepén! Jó hangulatban telt az egész nap. Hortobágyi Réka szép teljesítménye elvitte egészen a dobogóig, megszerezve ezzel a 2. helyet. Gratulálunk neki. A férfi kategóriában Négyesi János 380 ponttal 5. helyen, Tóth János pedig, 4 ponttal lemaradva: 376 ponttal 7. helyezést értek el a 19fős (Férfi tradi kategória) mezőnyből.

Szolnok városháza, családi délelőtt

Téma]Galéria
A szolnoki Polgármesteri Hivatal felkérésre vettünk részt a a 2012. évi Köztisztviselők Napi ünnepségen, ahol az érdeklődő gyerekek és felnőttek ismerkedhettek meg az íjászat alapjaival.
Ezúton is gratuálunk nekik, nagyon ügyesek voltak!

IX. Jászíjász Kupa

Téma]Galéria
2012. május 19.-én került megrendezésre a IX. Jászíjász Kupa Jászfényszarun. A helyszín nagyon szép volt, Lehel tó partja. Édekes célok voltak szárazföldön és vizen is, egyaránt!